loader image

Tereprendezés, épületek helyének előkészítése

20 év tapasztalat

Tereprendezés tapasztalt szakemberek keze által!

Az épületekről kialakuló első benyomást a külső megjelenés határozza meg. Lényeges szerepet tölt be az ingatlan körüli burkolat, ezért fontos, hogy erre is ügyeljen. A tökéletes végeredményhez elengedhetetlen a professzionális tereprendezés. Ennek keretein belül sor kerül a rendezendő terület felmérésére, a szükségtelen térelemek elbontására, a föld és egyéb felesleges anyagok elszállítására. Nagyon sok múlik a tereprendezés minőségén, mivel csak kiváló alapon lehet egyszerűen burkolni. A nem megfelelő alapon készült burkolat nem csak, hogy nem esztétikus, de nem is időtálló.

Ezt követően nem maradhat el a burkoló elemek gondos kiválasztása. Fontos, hogy figyelembe vegye a járműforgalmat, mivel ennek megfelelően kell a burkolatot kiválasztani. Lényeges az anyagok szerkezete és vastagsága, hiszen nem minden térburkolat használható fel ugyanarra a célra. Az időjárás viszontagságai és a folyamatos igénybevétel egyaránt igénybe veszi a burkolatot, különösen, ha nem megfelelő alapon nyugszik. Így csak a nagy terhelés igényeinek megfelelően kialakított, kiváló minőségű burkolattal lehet elégedett hosszú távon. A célnak leginkább megfelelő burkolat típus kiválasztásában munkatársaink szakértői segítséget nyújtanak, amennyiben Ön ezt kéri.

Fontos, hogy terveit kizárólag szakképzett munkaerő segítségével valósítsa meg, így biztonságos és esztétikus környezetet teremthet. Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol teljes körű segítséget tudnak nyújtani. A tereprendezést, a szükséges anyagok helyszínre való szállítását, a burkolást és minden egyéb teendő ellátását egy kézben tudhatja, így költséghatékonyan, gördülékenyen valósulhat meg a kivitelezés.

Profi szakemberekre bízhatja a tereprendezést, majd a burkolást, ha cégünket, a Böhmer Kft.-t bízza meg a feladatok ellátásával. Korszerű gépparkkal rendelkezünk, és színvonalas szolgáltatást nyújtunk. Ha tartós, minden szempontból kiváló burkolatot szeretne, bizalommal fordulhat hozzánk.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a Böhmer Kft. elégedett ügyfelei között tarthatjuk számon!