loader image

Parkolók, utak építése - murvázás, viacolorozás, aszfaltozás

20 év tapasztalat

Parkolók, utak építése

Szeretne parkolót építtetni? Megbízható céget keres? Ne keressen tovább, jó hírünk van: Ön megtalálta a megfelelő céget a feladathoz! A Böhmer Kft. szerteágazó szolgáltatásai magukban foglalják parkolók és utak építését, illetve a kapcsolódó földmunkát is.

Ha nemcsak egy átlagos parkolót, hanem minőségi parkolót szeretne látni, például üzlete előtt, ne gondolkodjon tovább, hanem bízza ránk a kivitelezést! Kiválóan képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapatunk számos komoly referenciával a háta mögött minőségi, tartós és esztétikailag is kifogástalan parkolót, vagy utat épít az Ön megrendelésére.

A megbízható szakember gárda mellett egy modern munkagépekből álló géppark is segíti munkánkat. Yanmar B-17 mini kotrónk, Stravostroj 2,6 to úthengerünk és JCB4-CX kotró-rakodónk segítségével kifogástalan alapot készítünk a parkolók és utak számára.

A parkolók és utak tartósságát már a talaj és az alapzat kialakítása során meg kell alapozni. Csakis a tökéletes alapra épített parkolók működnek hosszú távon töredezés vagy süllyedés nélkül. Mi pontosan így végezzük el a szükséges földmunkákat: évtizedekig problémamentesen használható parkolók és utak alapjait készítjük. A tereprendezés után a burkolással is bátran megbízhat minket. Olyan burkolatot választunk a feladathoz, ami az Ön igényeinek és a tervezett terhelésnek egyaránt megfelel.

Cégünk a viacolor burkolat lerakását megelőző földmunkát, és magát, a burkolat lerakását is vállalja. Hasonlóan esztétikus és praktikus burkolat például a murva. Amennyiben murvázásban gondolkodik, szintén bizalommal fordulhat hozzánk.

Minden munkafázist kézben tartunk, rövid, de reális határidővel, megbízhatóan és igényesen teljesítjük megbízásainkat.

Tekintse meg referenciáinkat és vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!