Épületek helyének előkészítése, tereprendezése  

Épületek pincetömbjének kiemelése illetve sávalap ásása

Parkolók utak építése (murvázása, viakolorozása, aszfaltozása)

 Kerti tó ásása, medence ásás, öntöző rendszer telepítése- ásása

Épületek, építmények bontása

Az épületek bontása során keletkezett törmelék elszállítása lerakóba                     (befogadó nyilatkozattal)

Ömlesztett árú szállítása:

      Termő és töltőföld szállítás

      Kő, murva, sóder szállítás

 

Parkoló utak építése

 

Szeretne parkolót építtetni? Megbízható céget keres? Ne keressen tovább, jó hírünk van: Ön megtalálta a megfelelő céget a feladathoz! A Böhmer Kft. szerteágazó szolgáltatásai között parkoló utak építése is megtalálható!

Ha nemcsak egy parkoló utat, hanem minőségi parkolót szeretne látni például üzlete előtt, ne gondolkodjon tovább, hanem inkább bízza ránk a kivitelezést!Magasan képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapatunk számos komoly referenciával a háta mögött minőségi, tartós és esztétikailag is kifogástalan parkoló utat húz fel az Ön megrendelésére.

 

A megbízható szakember gárda mellett egy, modern munkagépekből álló géppark is segíti munkánkat. Yanmar B-17 mini-kotró, Stravostroj 2,6 to úthenger vagyJCB4-CX kotró-rakodó is kiegészíti a parkoló építés menetét.

 

Tegyen próbát, és biztos lehet benne, hogy a tereprendezéstől a murvázáson át az aszfaltozásig minden munkafázist kézben tartunk és rövid határidővel, megbízhatóan teljesítünk!

 

Tekintse meg referenciáinkat és vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

 

Épületbontás szakszerűen

 

Sokan azt gondolják, hogy az épületbontás egyszerű folyamat, melynek során csupán ledózerolják a házat, ledöntik a falat, elszállítják a törmeléket és máris kész. Ez azomban tévedés, hiszen az épületbontás folyamata nagy szakértelmet kíván , emellett számtalan engedélyt kell beszerezni ahhoz, hogy minden munkálatot előírás szerint végezzünk. Ne bízza az épületbontást hozzá nem értőkre, forduljon inkább profikhoz!

Elsőként meg kell szerezni minden engedélyt a bontási folyamatokhoz az önkormányzattól. Ez viszonylag hosszú időt vesz igénybe, ám fontos mindent elintézni ahhoz, hogy egy ellenőrzés során rendben legyenek a dokumentumok. Ezután a villany és gáz eltávolítása következik, melyet szintén csak profi szakember végezhet. A kémény, a tető eltávolítása után a gerendák és tartópillérk bontása következik, majd a nyílászárok kivétele után jöhet a falak ledöntése. Az épület alapzatának eltávolítása után még rendebe kell tenni a területet, el kell végezni a tereprendezést!

Ha ön is elvárja, hogy az épületbontás szakszerű és gyors legyen, forduljon hozzánk bizalommal!

 
 
Miért építtessen kerti tavat, medencét? 
 
 
A legszebb otthon, kert hangulatához és komfortjához is nagy pluszt adhat, ha kerti tavat, medencét építtetünk. A víz szinte mindenkinek a nyugalmat, kikapcsolódást, nyári élmények felidézését jelenti, így nem meglepő, ha otthonunkba is szeretnénk becsempészni egy keveset ebből a hangulatból. Igen ám, de mind a kerti tó, mind pedig a medence építése nagy feladat, amihez sok munka, speciális eszközök, és nagy tapasztalat kell, így egyedül kevesen mernek belevágni. Engedje meg, hogy segítsünk! Ha felkeres minket, Önnek nem lesz más dolga, csak a munkánk gyümölcsét élvezni, hiszen cégünk elvégez minden szükséges munkát, ami az Ön kényelméhez kell! 
Cégünk vállal minden szükséges munkafolyamatot, így a gépi földmunkát, az árokásást, sóderszállítást, kerti-tó szedést is. Mindezt precízen, nagy szakértelemmel végezzük, hogy sokáig élvezhesse majd a gyönyörű környezetet. Keressen minket mihamarabb, hogy a következő szezonban már Ön is átélhesse a kerti tó vagy a saját medence nyújtotta örömöket!
 
 
 
A kerti tó, és ami mögötte van
 
 
Kerti tavat szeretne, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Segítünk! A kerti tó szedését bízza ránk, de addig is, míg felkeres minket, íme, néhány tanács a kerti tó gondozását illetően, hogy alaposan tájékozódhasson, mielőtt belevág!
 
 A kerti tó szedése pontos tervezést igényel, ezzel a későbbi gondozást könnyítjük meg.
 
 Szivattyúra is szükség lesz, kerti tavunkban levő szivattyút hetente tisztítani kell.
 
 A tóban élő halainkat érdemes olyan etetőkeretből táplálni, amely a víz felszínén lebeg, mert 
ezzel megakadályozhatjuk, hogy a haleledel a kövek közé ragadjon, megkönnyítjük a kerti tavunk takarítását. 
 
 Igyekezzünk kordában tartani a halak számát. 
 
 Nyári forróságban gondoskodjunk a víz rendszeres utántöltéséről.
 
Amire még külön érdemes figyelni, az a kerti tó téliesítése, ami a vízhőmérséklet tartós 8-10 °C alá csökkenésekor szükséges. A kerti tó szedésénél figyelni kell arra, hogy a 110 cm-es mélységet mindenképp megtartsuk, így halaink le tudnak húzódni a tó aljára, és ott áttelelhetnek.
Kerti tó szedésével kapcsolatos kérdésekkel bátran forduljon hozzánk, a munkálatok során felmerülő tereprendezést is el tudjuk végezni Önnek!
 
 
 
Burkoljon velünk!
 
 
A ház körül sok terület adódik, ahová valamilyen típusú térburkolatot érdemes választani,
 
ilyenek az autófeljárók, teraszok, parkolók, egyéb ház körüli utak. Cégünk modern gépekkel
 
és szakképzett munkaerővel rendelkezik, melyeknek köszönhetően az ömlesztett áru szállítása
 
és a kivitelezés sem jelent problémát.
 
A térburkolatok esetében nagyon fontos, hogy az adott anyag a lehető legkörültekintőbben
 
kerüljön a helyére, hiszen ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak és a folyamatos
 
igénybevételnek. Arról nem is beszélve, milyen balesetveszélyes lehet egy-egy rosszul
 
kivitelezett útburkolat. Ha az aszfaltozott utakra gondolunk, a kátyúk juthatnak eszünkbe,
 
melyek nemcsak bosszantóak, de az autó számára is veszélyesek. A később újra és újra
 
javítgatott utak pedig sosem lesznek olyanok, mint egy egyszer jól megépített út.
 
Ezért is érdemes rászánni az időt a megfelelő cég kiválasztására. Ha megbízható, tartós
 
térburkolatot szeretne, keressen minket megadott elérhetőségeinken!
 
 
 

Gépi földmunka profi szakemberekkel? Jó helyen jár!

 

Legyen szó építkezésről vagy tereprendezésről, gépi földmunkára biztosan szükség lesz a munkálatok során, azonban a legtöbb kivitelezőnek problémát jelent megtalálni azt a profi szakembert, aki színvonalas szolgáltatás keretein belül biztosítja a gép földmunkát. Ha még Ön sem találta meg ehhez a megfelelő vállalkozást, nem kell tovább kutatnia, hiszen nálunk jó helyen jár!

A gépi földmunkák terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, aminek köszönhetően profi munkát végzünk, rövid időn belül, ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy minden óra számít a munkálatok során, így, ha minket választ, nem kell heteken át várakoznia a földmunkák miatt.

Természetesen ahhoz, hogy az Ön által kitűzött határidőt tartani tudjuk, érdemes minél hamarabb felkeresnie elérhetőségeink egyikén, így rövidesen elkezdődhetnek a gépi földmunkák közreműködésünkkel. Várjuk megkeresését, vegye igénybe vállalkozásunk színvonalas szolgáltatásait a gördülékeny munkafolyamatokért!