loader image

Ömlesztett, Bontott Áru Szállítás

Bontási hulladék szállítás

Az épületek bontása során keletkezett törmelék elszállítása lerakóba (befogadó nyilatkozattal)

Cégünk a földmunka elvégzéséhez szükséges szállítási feladatokat is nagy tapasztalattal, készségesen végzi. Amennyiben épületbontással bíz meg minket, a keletkezett törmelék elszállítását is vállaljuk. A szállítást a legtöbb esetben saját gépjárművel végezzük. A pincetömbök kiemelése, medence- és kerti tó ásás során keletkezett földtöbblet elszállítását is ránk bízhatja. A tereprendezési munkálatokhoz szükséges föld szállítását, kezelését is vállaljuk. Szállítási szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül a következő területeket fedik le:

       Ömlesztett áru szállítása

Talajszint kiegyenlítéshez szükséges föld szállítása a munkaterületre, tereprendezési, pincetömb kiemelési munkálatok során keletkezett többletföld elszállítása.

       Termő- és töltőföld szállítás

A kért földmunkához szükséges földmennyiség munkaterületre történő szállítása.

       Kő, murva, sóder szállítás

Cégünk parkolók és különböző célokat szolgáló utak építését, és a kapcsolódó földmunkákat is vállalja. A parkolók és utak megépítése során használt kőanyagot, murvát, illetve sódert a munkavégzés területére szállítjuk.

        Bontási törmelék elszállítása

A bontás során keletkező törmelék leendő mennyiségét általában alábecsülik. A törmelék összegyűjtése, és hulladékgazdálkodási elveknek megfelelő elszállítása, és lerakása nehéz és költséges feladat. Kivéve persze, ha minket bíz meg a feladattal, hiszen igen kedvező feltételek mellett vállaljuk a bontási hulladékok teljeskörű elszállítását.

         Útengedélyek beszerzése

A földmunka szakszerű elvégzéséhez szükséges gépeket és eszközöket a munkaterületre kell szállítani. Előfordulhat, hogy a szállítás csak engedélyköteles utakon keresztül valósulhat meg. Cégünk a munkagépek helyszínre szállításához szükséges útengedélyek ügyintézését is vállalja.