loader image

Épületek, építmények bontása

20 év tapasztalat

Épületbontás szakszerűen

Tévedés, hogy az épületbontás egyszerű folyamat, melynek során csupán ledózerolják a házat, ledöntik a falat, elszállítják a törmeléket és máris kész. Ez azonban tévedés, hiszen az épületbontás folyamata nagy szakértelmet igényel. Az épületek bontása mindenekelőtt egy veszélyes folyamat! A bontást szisztematikusan kell elvégezni, hogy kizárjuk annak lehetőségét, hogy valamely fal ránk omlik, vagy kárt tesz más elemekben. Mi több, a bontási munkálatokat, ahol csak lehet, célszerű gépi segítséggel végezni, így rengeteg energiát takaríthatunk meg. Érdemes tehát olyan vállalkozást megbízni a feladattal, amely tapasztalattal, és megfelelő célgépekkel is rendelkezik.

A bontás azért is bonyodalmas, mert vannak olyan épületek, amelyek bontása engedélyköteles. Rohanó világunkban nincs mindig idő arra, hogy hasonló engedélyek beszerzésével vesződjünk, így célszerű olyan vállalkozást megbízni a feladattal, amely az engedélyek ügyintézését is vállalja. Az általunk végzett bontási feladatok keretében átvállaljuk ezen engedélyek beszerzését, amennyiben Ön ezt kéri. Munkánkat precízen, a biztonsági előírásoknak megfelelően, és teljeskörű szolgáltatás keretében végezzük.

Az önkormányzatok által kiállítandó engedélyek beszerzése csak az első feladat. Ezt követően a helyszínre fuvarozzuk a bontáshoz szükséges eszközöket, gépeket. Ezután a villany- és gázvezetékek eltávolítása következik, melyet szintén csak képzett szakember képes biztonságosan elvégezni. A kémény, a tető eltávolítása után a gerendák és tartópillérek bontása következik, majd a nyílászárók leszerelése után jöhet a falak ledöntése. Az épület alapzatának eltávolítása után még rendebe kell tenni a területet, szükséges elvégezni a tereprendezést!

A bontási hulladék összegyűjtése és elszállítása a megfelelő lerakóhelyre szintén igen időigényes és fáradságos feladat. Cégünk mind a törmelék összegyűjtését, mind pedig annak elszállítását is elvégzi, amennyiben Ön igényt tart erre.

Ha Ön is elvárja, hogy az épületbontás szakszerű és gyors, és teljeskörű legyen, forduljon hozzánk bizalommal!